2012

Uitslagen  Schietspel te Kasterlee op zondag 3 juni 2012


Georganiseerd door de Sint Antoniusgilde op de sportterreinen van Duineneind.

De weersomstandigheden zaten niet mee. Dat het fris ging worden, daar waren we van op de hoogte.  Een blik vooraf op buienradar had ons na een regenachtige voormiddag een droge namiddag beloofd. Bleek dat aankomend druilerig weer niet te zien is op deze regenvoorspeller. Gevolg was dat we zonder tent, maar gelukkig wel dik aangekleed aan de bogenlijn verschenen en op den duur toch nat en met verkleumde vingers. Onze matige uitslagen wijten we dan maar aan het  slechte weer:

Punten:   Rozen:

Leo Vloemans:               259         8

Marc Van Hoof:             243         7

Ries van der Linden:    243         5

Marc Jansens:              228          6

Gaston Verhoeven:      212          1

Frans Poppeliers:         208         2

Totaal:                          1393

Uitslagen  Verbroedering Noorderkempen 2012

(Klik op de tabel om ze te vergroten)

Schelle: 35°C !   Alleen de taaisten komen dan buiten voor een middag topsport. Doordat onze wapenbroeders uit Essen niet voltallig waren, dachten we wel met de eerste plaats voor onze ploeg naar huis te kunnen gaan.  Maar zoals U in de uitslag kunt lezen was dat buiten de schutters van Schoten gerekend: weer strandden we op de tweede plaats. Met de Olympische Spelen nog maar een week achter de rug betekent dit zilver.  Da’s toch prachtig. ’t Is maar hoe je het bekijkt…

Essen: Zoek hierboven maar eens wie onze beste schutSTER was. Proficiat aan de winnaar!

Poppel: Het hele weekend kwam het zonnetje regelmatig kijken, dit zorgde voor een zondagnamiddag met een aangename temperatuur. Alle gildes tekenden present. Dank je wel: alle voorwaarden voldaan voor een fijne namiddag. Onze schutters bestendigden hun tweede plaats. Tegen de Sint Sebastiaansgilde van Essen zijn we momenteel niet opgewassen…. maar we blijven hopen. Hier klikken voor een fotoimpressie.

Oud-Turnhout: Een koude winderige namiddag, gelukkig geen regen.  Onze ploeg wist zijn tweede plaats te behouden met een mooi algemeen totaal.

Fons en Johan (vooraan) noteren de punten.

                                                                                                                                                                              St Antonius Zoersel: Een kleine delegatie doorstond  op zondagmiddag de eerste uren de regen. Gelukkig klaarde het op. Dit was ook het geval voor de score van Leo. Hij wist zich na de pauze te hernemen en poogde (zoals elke week, maar ditmaal zonder succes) in de slotronde nog de meeste punten te behalen. De algemene score van onze ploeg valt niet hoog uit, maar we zijn altijd blij met een tweede plaats. Onze deelname in de prijzen viel deze keer sober uit.