Gildehuis

_MG_8433

Sinds 2018 beschikt onze Sint Sebastiaansgilde over een eigen onderkomen: een huis voor de gilde met handboogschietstand, een mooi buitenterrein met staande wip, en een parking.  Dit is gelegen aan de Krommendijk 102, 2382 Poppel.

Onze locatie op GoogleMaps:

Op regelmatige basis hebben hier  activiteiten van onze gilde plaats: om er enkele te noemen:

IMG_0623

de  tafels staan klaar voor het teerfeest.

het jaarlijkse teerfeest,  naamdag van Sint Sebastiaan op maandag 20 januari, of de eerste maandag die na die datum valt.

 

 

 

 

en verder:

  • de wekelijkse schietavonden: handboog op doel.
  • diverse evenementen, zoals de jaarlijkse doelschieting in het kader van de Verbroedering van de Noorderkempen. U vindt ze allemaal terug in onze agenda.

Verder stellen wij onze accommodatie ter beschikking:

Hebt U binnenkort een activiteit of feest in een besloten gezelschap? Zowel particulieren, verenigingen als  bedrijven kunnen gebruik maken van ons gildehuis en het bijhorende buitenterrein.

Hebt U interesse? Contacteer ons voor de voorwaarden via onderstaand contactformulier:

Hieronder kunt U via een link naar onze Calendly-kalender  de beschikbaarheid van het gildehuis vrijblijvend raadplegen en eventueel al een datum prikken. Wij contacteren U dan verder om verder af te spreken.

Klik hier om beschikbaarheden te checken en Uw voorkeurdatum door te geven.

U duidt op deze kalender het beginuur dat U het gildehuis wenst te gebruiken aan. Dit is het begin van een blok van 5 uren. Wenst U langer het lokaal te gebruiken, dan moet U een bijkomende reservering maken voor het blok erna.