De komende tijd zijn de kaarten anders geschud..

Op het moment dat we dit schrijven, is de normale werking van onze gilde al meer dan een half jaar verstoord. Onze traditionele activiteiten zijn opgeschort of afgelast. Steeds weer kon U in onze agenda een melding ‘afgelast’ of ‘uitgesteld’ aantreffen. Afgelopen jaar startten wij onze kaartavonden terug op na lange afwezigheid. De laatste avond moesten we halsoverkop in maart aflasten omdat de virusmiserie begon. De hoop om in oktober, november en december 2020 opnieuw te starten was en is hoogstwaarschijnlijk ijdel en we verwachten voorlopig nog geen verbetering.

Einde december hadden we graag iedereen uitgenodigd op een kerstschieting in ons lokaal, maar ook dit initiatief zal vermoedelijk niet kunnen doorgaan.

Toch willen we met een sprankeltje hoop aankondigen dat we een voorlopige planning hebben opgemaakt voor 2021 wat betreft onze openbare activiteiten:

Kaartavonden: voorzien één keer per maand in januari, februari, maart en april 2021 op een vrijdagavond.

In 2021 plannen we mee te doen met de 20e editie van Erfgoeddag. We voorzien een feestweekend op 24 en 25 april 2021, helemaal in het teken van ‘De Nacht’.

Doelschieting: zoals elk jaar , in juli 2021.

Om toch een vorm van activiteit te creëren hebben wij ons aangesloten bij de actie Operatie Proper van de Mooimakers.be Op deze manier proberen we in een beperkte vorm actie te ondernemen, en tevens ons steentje bij te dragen op een propere omgeving. Verslaggeving hierover vindt U als U de in onze hoofding de zwarte tabbalk ‘Operatie Proper‘ aanklikt.

Om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in verband met de agenda kunt U op deze website onze agenda raadplegen. In de rechterkolom treft U eerstvolgende data in verband met de gildeactiviteiten, kaartavonden, handboogschieten en dansen.

In tussentijd wensen wij U toch een beetje licht in Uw beperkte kring in deze korte dagen van het jaar. En vooral..hou het gezond!

Dit bericht werd geplaatst in Alles, Gepasseerd en getagged met . Maak dit favoriet permalink.