Gildefeest 25 en 26 juni, Schelle

Zaterdag, Schietspel: Om 12:15u vertrokken we in de regen. Netjes in Gildekledij meldden we ons aan en stelden ons op. Na de keuring van Gildepas, Boog en Pijl begon iets na 14:00u de wedstrijd. Inmiddels was het regenen opgehouden. Het schieten verliep voorspoedig voor Ries, Johan, Ton, Marc, Marc en Leo.  Gaston heeft onze reservebank bewaakt en gelukkig was er Olga voor de catering. Tegen de avond had ons zestal 1506 punten verzameld. Zondag zullen we onze rangschikking kennen.

Zondag: Verzamelen geblazen bij Gaston om 11:45u. We reden met auto’s tot in Schelle onder een bewolkte hemel, maar geen regen.    Omstreeks 13:00 u waren we ter plaatse: de Kerk van Schelle. We hadden vertrekpositie 38.

Je moet dan even wachten…

De stoet zette zich iets na 13:30u in beweging, en om 14:30u konden we aansluiten.          Jos  testte  eerst  nog of  de trommel een  valpartij goed  doorstaat en  toen waren   we  helemaal vertrokken.   De zon brak nu helemaal door.   Na een klein uurtje bereikten we het feestterrein.Even poseren voor het staatsieportret,         en dan aan tafel voor een frisse pint en een hapje. Dit was goed vol te houden. Andere Gildes deden terwijl hun uiterste best bij het vendelen, roffelen en dansen.

Om zeven uur werd een uur eerder dan voorzien de uitslagen voorgelezen: Plaats 3 (van de 28) voor de schutters, en plaats 34 (van de 45) voor het Schoon Inkomen. Prestaties om tevreden over te zijn en natuurlijk een uitdaging vormen voor volgend jaar!

Dit bericht werd geplaatst in Alles, Gepasseerd en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.